Gratis verzending vanaf € 250,-
Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
Grote voorraad

Hieronder vindt u antwoord op veel gestelde vragen over het afrekenen van uw bestelling en verzending van uw pakket.

Veel gestelde vragen over verzending & betaling

Uw producten worden verpakt in een stevige kartonnen doos die speciaal is gemaakt voor verzending van zwaardere producten en tegen een stootje kan. Wij doen er alles aan om uw bestelling in goede orde bij u te laten bezorgen!

Het is mogelijk om een pre-order te plaatsen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hydraulicpumps.nl of bel ons op +31(0)167-524565.

Als u uw bestelling voor 15.00 uur afrondt, wordt deze de volgende werkdag geleverd. Door drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat het afleveren van uw bestelling vertraging oploopt.

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail ter bevestiging. U kunt uw pakketje volgen via een track en trace code.

Het afleveradres en factuuradres kunnen verschillend van elkaar zijn. U kunt dit eenvoudig aangeven tijdens het bestellen.

Heeft u één of meerdere artikelen besteld, maar niet ontvangen? Neem via info@hydraulicpumps.nl of +31(0)167-524565 contact met ons op. Wij kijken het graag even voor u na.

Dat is erg vervelend! Wij hopen dat de artikelen in het pakket nog intact en werkend zijn. Als dat niet het geval is kunt u via info@hydraulicpumps.nl of +31(0)167-524565 contact met ons opnemen.