Gratis verzending vanaf € 250,-
Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
Grote voorraad

Danfoss axiale plunjerpompen kennen brede toepassing

Hydraulic Pumps levert axiale plunjerpompen van het bekende merk Danfoss voor toepassing in zowel gesloten als open hydraulische circuits. De Serie 45 pompen (voor open circuits) en de MP1 pompen (voor gesloten circuits) die wij verkopen vinden hun weg onder meer naar de industrie, maritiem en offshore, machinebouw, landbouwmechanisatie, grondverzet, transport en logistiek.

Flexibele configuratiemogelijkheden

Zoals al onze Danfoss hydraulische pompen voldoen ook de axiale plunjerpompen van deze gerenommeerde fabrikant aan uw specifieke systeembehoeften. Een plunjerpomp verplaatst vloeistof zoals een zuigerpomp, maar de plunjer kan geen hoeveelheid verplaatsen groter dan het volume van de plunjer zelf. De afdichting bij een plunjerpomp gebeurt steeds op dezelfde plaats in de pomp, wat een gemakkelijker afdichting oplevert. Onze Danfoss Serie 45 axiale plunjerpompen zijn ontworpen voor de zwaarste eisen van open circuitsystemen en bieden de juiste verplaatsingen om aan uw unieke systeembehoeften te voldoen. Een volledige reeks bedieningselementen en configuraties is ontworpen om aan meerdere toepassingsbehoeften te voldoen. Serie 45 axiale zuigerpompen met open circuit zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verplaatsingen. Van 25 cc tot 147 cc met continue drukken tot 310 bar, voor een breed scala aan toepassingen en behoeften.

Een unieke combinatie

Met de Danfoss PLUS+1® GUIDE programmeeromgeving en onze Serie 45 open circuit axiale plunjerpompen, kunt u aangepaste regelingen ontwikkelen. Dit, sneller dan ooit, terwijl de kosten en ontwikkelingstijd die normaal gesproken met programmeren gepaard gaan, worden verminderd. Uiteindelijk resulteert dit in een snellere time-to-market. PLUS+1 is de aanbevolen weg naar hogere prestaties, een langere levensduur en lagere kosten. Onze pompen zijn ook ontworpen om naadloos samen te werken met PVG-kleppen. Die zorgen voor elektronische besturing, load-sensing en een flexibel, modulair ontwerp – voor optimale prestaties. Om het hele plaatje compleet te maken leveren wij naast de conventionele axiale plunjerpompen uit de Serie 45 wij ook de servobestuurde D1P axiale plunjerpomp van Danfoss.

Focus op prestaties, efficiëntie en winst

De Danfoss MP1 is de volgende evolutie in axiale plunjerpompen met gesloten circuit. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent, MP1-pompen bieden de prestaties die nodig zijn voor de kleine tot middelgrote apparatuur van vandaag. Nog een voorbeeld van onze inzet voor de mobiele hydraulische industrie. U kunt erop rekenen dat wij zaken doen op uw snelheid. Leveren wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt – om je vooruit te helpen.

Bestel snel en eenvoudig uw Danfoss axiale plunjerpomp

Heeft u voor uw hydraulische installaties of machines een nieuwe axiale plunjerpomp nodig? Neem dan snel contact met ons op. Hydraulic Pumps staat bekend om zijn snelle levering, goede service en prima vakinhoudelijke kennis op het gebied van hydraulische systemen en componenten. Maak daar gebruik van!