Gratis verzending vanaf € 250,-
Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
Grote voorraad

Opvolger voor Sauer Danfoss pompen: nieuwe generatie hydraulische plunjerpompen

Danfoss is een merk met historie. De vorige generatie plunjerpompen werd op de markt gebracht door Sauer-Danfoss: een in 2000 gefuseerd bedrijf van Danfoss A/S en Sauer-Sundstrand Inc. De naam is misschien veranderd, maar de kwaliteit van de hydraulische pompen is hetzelfde gebleven. Sterk nog: de techniek is in de afgelopen jaren verder doorontwikkeld. Zoals de oudere Sauer Danfoss pompen gaat ook de nieuwe generatie jaren, zo niet decennia lang mee!

Door de jaren heen is het ontwerp van Danfoss plunjerpompen verder geperfectioneerd. De axiale Danfoss open circuit pompen in onze webshop zijn daarmee een prima vervanging van oudere series, zoals pompen uit de Sauer Danfoss 45 series of 90 series.

Sauer Danfoss pompen kopen

Regelmatig krijgen we de vraag: “hebben jullie ook Sauer pompen te koop?”. Die vraag kunnen we makkelijk beantwoorden: “ja, in feite wel!”. De huidige generatie hydraulische Danfoss pompen voldoet aan alle eisen die tegenwoordig door de industrie worden gesteld. Om een voorbeeld te noemen: de Danfoss 45 CC LS plunjerpomp is een waardige opvolger van de Sauer Danfoss 45 series. Dat geldt eigenlijk voor alle hydraulische pompen in ons assortiment. Ongeacht de specificaties en aantal cc’s zijn dit pompen die naadloos aansluiten op een bestaande machine of technische installatie.

Vervangende hydraulische pomp kopen

Om stilstand van een machine of complete installatie te voorkomen kan het voorkomen dat u op zeer korte termijn op zoek bent naar een nieuwe Danfoss pomp. In onze webshop verkopen wij een groot assortiment Danfoss hydraulische pompen van dit A-merk. Deze pompen zijn veelal op voorraad. Is dat niet het geval, dan staat dat duidelijk in de shop aangegeven. Pompen voor 15.00 uur besteld, worden de volgende werkdag geleverd. Dit geldt voor levering van een Sauer Danfoss pomp in Nederland en België. Daarbuiten is de levertijd, afhankelijk van de koeriersdienst, iets langer.

Sauer Danfoss motor in onze webshop

Door de toenemende vraag naar Sauer-Sundstrand motoren – of eigenlijk vervanging daarvan – verkopen wij ook hydraulische motoren in onze webshop. Een compacte constructie en een hoog aanloopkoppel kenmerken deze hydraulische motoren. Sauer-Sundstrand Danfoss motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid. Door de hoge koppel, efficiency en lange levensduur onder extreme omstandigheden vindt u deze hydromotor terug in onder meer de scheepvaart, industrie, landbouwmechanisatie, baggerindustrie, offshore, transport, logistiek en grondverzet.

Hydraulische Danfoss pomp of motor kopen

Wilt u een hydraulische Danfoss pomp of motor kopen? In het geval van stilstand van productie of machines is snelheid cruciaal. Levertijden van 2 maanden of meer zijn tegenwoordig geen uitzondering. Wij hebben daarom een zeer uitgebreid assortiment Danfoss hydraulische pompen in onze webshop. Besteld op werkdagen voor 15.00 uur wordt uw order dezelfde dag nog verstuurd. In spoedgevallen kunnen wij ook een spoedtransport met behulp van een koerier voor u verzorgen.